avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract casa de expeditii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract casa de expeditii

M-ar putea ajuta cineva cu ceva detalii despre formularea contractului a unui case de expeditii sau eventual un model.
Deoarece cele gasite pana acum nu au fost elocvente si chiar foarte vechi.
Cel mai recent răspuns: cosminbc , utilizator 13:36, 17 Iulie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea obligatiilor contractuale DRBUILDINGS DRBUILDINGS am un contract cu o firma pentru montarea tiglei pe un acoperis eu fiind contractorul general le-am platit toate produsele conform facturii emise de ei si a ... (vezi toată discuția)
Cerere ContSters83381 ContSters83381 Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in ... (vezi toată discuția)
Model contract comodat - schimbare sediu social pfa violetapotoceanu violetapotoceanu Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire . Daca locuinta ... (vezi toată discuția)