Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in legatura cu dosarul.de fiecare data cand cer detalii despre stadiul dosarului sunt plimbat mereu de la politie la parchet si invers.odata au fost cei de la politie care se ocupa de dosar si m-au tot mintit incercand sa tergiverseze dosarul si sa-l plimbe de colo colo pentru al face pierdut sau mai degraba incercand sa ma faca a lasa asa acest dosar.cei 6 infractori din acest dosar sunt acuzati din ce mi-au spus cei din politie intr-un raspuns primit din parte lor ca au cinci capete de acuzatie,furt talharie,distrugere,ultraj si vatamare corporala.la aceste capete de acuzari infractorii sunt liberi si isi vad de afacerile si hotiile lor.
As dori sa ma ajutati cu un model de cerere prin care sa cer urgentarea acestui dosar.Catre cine fac cererea?daca aveti un model de cerere catre CSM.
Va multumesc
înţeleg că dosarul dvs. se află la un anumit parchet. . . "de la politie la parchet si invers".Pt. a cest fapt:
1) formulaţi o Cerere SCRISÃ în 2 exemplare, (le înregistrati şi opriti un ex., îl depuneti la registratură ori, recomandat cu Confirmare de primire) către respectivul parchet şi îi solicitati să vă comunice în termen legal (30 de zile de la primire) informatiile de care aveti nevoie (numerotatile ca să nu vă răspundă la modul general).Cei de la parchet se mai pot crede si "zei", trebuiesc aduşi cu picioarele pe pământ! ;
2) NU există modele, fiecare si-l formulează potrivit nevoilor sale.Totuşi, dacă doriti eu vă voi oferi un posibil model : îl puteţi modifica/adapta nevoilor dvs.
3) acelasi model îl veti putea trimite si la CSM.
Cerere
ContSters83381
Buna seara,sunta parte vatatmata din aprilie 2011 in doua dosare penale care sau conexat.nici pana la aceasta data nu mi-a venit nicio citatie nimica in ... (vezi toată discuția)