La o societate exista o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara unui angajat.Acest angajat este in concediu medical de 1 an de zile.Societatea nu mi-a mai virat pensia alimentara de 4 luni de zile si spune ca nici lui ca salariat nu i-a platit concediiile medicale.Ce trebuie facut? Se poate cere validarea popririi in insanta?Cum se face aceasta?Trebuie sa platesc un avocat sa o faca? Firma respectiva trebuie sa imi achite si din urma 1800 lei, restante.Daca mai dau si la facultate sunt perdanta pe 2 cai.
Ma puteti ajuta cu un model, orientativ? Sa fac plangere penala, ca societatea nu a respectat hotarerea judecatoreasca?
nici asta nu stiu sa o fac.
Refuz poprire
romanik
Pe numele unui angajat exista o sentinta civila cu stabilire pensie alimentara.Firma la este angajat sustine ca sunt in insolventa sau in reorganizare.Ca ... (vezi toată discuția)
Urgent!!
rocsy77
doresc o explicatie de la persoane competente ce viziteaza acest site,eu sunt in ceata,lucrez intr-o institutie bugetara,am retinere pe fluturas ,o pensie ... (vezi toată discuția)