avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită refuz poprire
Discuție deschisă în Executare silită

refuz poprire

Pe numele unui angajat exista o sentinta civila cu stabilire pensie alimentara.Firma la este angajat sustine ca sunt in insolventa sau in reorganizare.Ca nu au platit salariile oamenilor.Eu sunt persoana care trebuia sa primesc pensia alimentara.Am cautat pe portalul justitiei si nu apare ca firma este in insolventa. Desi vad ca angajatii lucreaza in firma, d-na contabila sistine ca lucreaza fara bani, de vreo 6 luni de zile.Dar bani de materie prima au.Cum pot eu sa aflu daca se fac plati, iar daca nu se fac ce trebuie eu sa fac ca sa primesc acea pensie de intretinere stabilita de instanta?
Mentionez ca persoana caruia bi se face retinerea este in concediu medical de 5 luni de zile.
Asa incurcat este sistemul asta birocratic, ca nici o sentinta civila nu se mai respecta.
Eu ca si minor sunt o victima a lui, caci nu primesc pensie din cauza angajatorului.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters279974 , utilizator 21:20, 31 Ianuarie 2013
Se poate cere validarea popririi in insanta.
verifica daca firma respectiva nu este in insolventa. Daca nu este in insolventa (in reorganizare poate sa fie) solicita judecatoriei in raza careia este societatea comerciala respectiva validarea popririi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire victoriada victoriada Am o prietena care a divortat. A obtinut la C-lung o sentinta prin care se dispune divortul si plata pensiei de intretinere, dar fara a mentiona retinerea ... (vezi toată discuția)
Societate declarata in insolventa romanik romanik La o societate exista o hotarare judecatoreasca de retinere pensie alimentara unui angajat.Acest angajat este in concediu medical de 1 an de zile.Societatea nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters116787 ContSters116787 Angajatul X al unei firme a avalizat un bilet la ordin. Firma respectiva a dat faliment iar angajatul a plecat la alta firma, Sa instituit porire pe salariu ... (vezi toată discuția)