avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sanatate

sunt economista,dar nu mai lucrez de 6 ani pt ca am doi copii mici.Daca lucrez cu contract de mandat in domeniul asigurarilor - cu plata in functie de primele incasate-aceasta firma retinand si virand contributiile la asigurari,-sunt asigurata? ce suma trebuie virata pentru a beneficia de asigurare?imi cer scuze pt atatea intrebari dar nu mai sunt la curent cu legislatia de acum.multumesc.:(

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata in alt stat - pensie comunitara lilia capatina lilia capatina LUCREZ INTR-O FAMILIE IN SPANIA LEGAL SI COTIZEZ LA SEG.SOCIALA.AS VREA SA STIU DACA ACESTI ANI SE VOR CUMULA LA VECHIMEA IN MUNCA PENTRU PENSIA DIN ... (vezi toată discuția)
Activitate dependenta sau pfa Leo Leonard Leo Leonard Sunt agent consiliere la o banca printr-un contract de agent si aceasta activitate este catalogata ca fiind dependenta. banca imi cere sa-mi fac PFA si nu ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara atiz atiz Nascuta in ianuarie 1955, am o vechime in cimpul muncii de 14 ani si 2 luni in romania si de 15 si 6 luni in Spania dar cu posibilitate de a cotiza in ... (vezi toată discuția)