sunt economista,dar nu mai lucrez de 6 ani pt ca am doi copii mici.Daca lucrez cu contract de mandat in domeniul asigurarilor - cu plata in functie de primele incasate-aceasta firma retinand si virand contributiile la asigurari,-sunt asigurata? ce suma trebuie virata pentru a beneficia de asigurare?imi cer scuze pt atatea intrebari dar nu mai sunt la curent cu legislatia de acum.multumesc.:(
Pensie comunitara
atiz
Nascuta in ianuarie 1955, am o vechime in cimpul muncii de 14 ani si 2 luni in romania si de 15 si 6 luni in Spania dar cu posibilitate de a cotiza in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.