avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa pentru radiodifuziune (?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa pentru radiodifuziune (?

Daca o societate comerciala nu detine receptoare radio si tv, este obligata sa plateasca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune?
Auzisem ceva..candva..despre o exceptie de neconstitutionalitate in acest sens..dar..sincer, nu imi mai aduc aminte!!!
Conform legii din pacate da. Exceptia de neconstitutionalitate a fost respinsa.

:offtopic: Puteti edita mesajele anterioare in loc sa postati mesaje consecutive. Va rog sa cititi regulamentul de postare, are multe reguli la care chiar tinem, inclusiv aceasta.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2009
ContSters20980, utilizator
Ooo, multumesc foarte mult Andreea!!!!
Ma duc si eu in instanta cu aceasta SC !!!!

Multam mult!!!:coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa pe radio si tv anulata sau nu ? apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , am si eu o nedumerire, am facut o cerere de la scutirea platei taxelor radio si tv pe firma, deoarece nu am tv si nici radio, deci nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)