Nu cred ca il vor lamuri pe utilizator discutiile respective: sunt o suma de nemultumiri in care toti suntem de acord ca nu vrem sa o platim dar nimeni nu stie ce si cum sa faca, asa ca ne exprimam frustarea on-line.....
Acum, exista un jurist printre noi care sa ne spuna cum sa facem cererea de scutire a taxei pt societati (ca la PF e simplu, declaratie pe propria raspundere) astfel incat sa fie cat mai bine acoperita?
Eu oricum voi incerca sa "compun" una, tinand cont de toate datele pe care le am si voi incerca sa o postez aici, poate mi-o poate cineva verifica macar....
In alta ordine de idei, suntem destul de multi uilizatori pe acest site si, la randul nostru, cunoastem o serie de persoane juridice nemultumite (oare este vreouna multumita de taxa asta???). Putem face un demers pentru anularea definitiva a acestei taxe, sau pt definirea clara a notiunii de "beneficiar" din L 41/ 1994 ?
Om fi noi "prosti", dar suntem multi. Ce au facut cei de la Cluj nu putem face si noi! Sau stam sa lupte altii pt noi si bombanim pe forumuri despre abuzuri legislative....
Deci, in opinia mea, cine stie care sunt pasii pt un demers legal in care putem strange semnaturi care sa si valoreze ceva (exclus petitie on-line, unde se tot semneaza din 2008 fara vreo finalitate), este rugat sa ne spuna si noua si sa luam atitudine!
Ar fi bine sa ne miscam repede. Vin alegerile parlamentare si este momentul optim de "strans cu usa". Daca ne motivam si demaram o petitie bine gandita, cu cerinte clare, chiar aici, pe avocatnet, si ii facem lobby cat mai mult, poate strangem un numar suficient de imrpresionant de semnaturi astfel incat la inceputul lunii decembrie sa mergem cu un teanc si sa cerem solutionarea petitiei: pe site avem si juristi, si contabili, si tot felul de experti care pot corobora sa iasa ceva bine pus la punct!
zic eu....mai ganditi-va.....:)