Daca imi dau demisia spre exemplu maine 18.07.2013, pot ca in perioada de preaviz sa imi efectuey concediul de odihnă neefectuat pe anul 2012 - 5 zile şi 12 zile pe anul în curs ? Daca da cu ce data solicit demisia cu data de 18.07.2013 sau cu data de după efectuarea concediul de odihnă mentionat ?
Multumiri anticipate!!!
Data incetarii va fi data expirarii preavizului, a carui durata este specificata in CIM. Data de 18.07 este data inceperii preavizului si nu a incetarii activitatii.
1. Pe perioada de preaviz se poate lua CO. CO nu suspenda perioada de preaviz.
2. Daca va dati demisia cu data de 18.07.2013, atunci trebuie sa stiti ca regula in materie de incetare a contractului individual de munca din initiativa salariatului este incetarea dupa expirarea unui termen de preaviz, in conditiile art. 81 C.mun.
3. Asadar, verificati in c.i.m. care este durata preavizului si la sfarsitul acestei perioade - daca angajatorul nu renunta la preaviz - va inceta c.i.m.
Art.81 alin.7 C.mun. : Contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz sau la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv.
4. De asemenea, aveti posibilitatea de a efectua mai intai Co si apoi sa va dati demisia.
In continuarea discutiei incepute vreau sa va supun atentiei evolutia sitatiei si eventual daca ma puteti sfatui.
In mod normal data platii salariului era 25 ale lunii. Astayi cand sotul meu s-a dus cu imputernicirea a constatat urmatoarele:
-la administratie nu este un orar afisat;
-administratorul a plecat la ora 14,30 iar fiica acestuia si ea angajata, a plecat la 15,30, cu toate ca au fost anuntati ca sotul meu va ajunge in jurul orelor 16, 16,30(informati primite de la o angajata a statiei de combustibil, firma se ocupa cu distribuia combustibilului - benzinarie);
-salariul a fost dat in avans, ceea ce nu s-a intamplat niciodata de cand m-am angajat la ei, intarzieri da invocandu-se lipsa incasarilor - sa zicem coincidente.
Trebuie sa va supun atentiei faptul ca in toata perioada cat am lucrat la aceasta firma, cei din conducere tatal , fiul si fiica acestuia, nu au avut niciodata un program fix. veneau la ore diferite din zi, incepand cu ora 9 dimineata si pana la ora inchiederii, uneori veneau doar sa serveasca pranzul dupa care plecau, situatie care nu de putine ori ne-a pus in dificultate fata de clientii care aveau nevoie de diverse acte ori informatii iar acestia nu erau de gasit.
In atare situatie, dat fiind faptul ca este foarte putin probabil sa fie gasiti acolo. Delegatie colegelor sa imi ridice banii nu pot lasa intrucat au fost amenintate ca vor avea probleme daca primesc vreun document de la mine sau sotul meu. Cu atat mai mult la ultima discutie telefonica cu patronul/administratorul societatii mi-a comunicat ca astazi 25.07.2013 asteapta pana la ora 19, ora la care din nou a fost sotul meu si nu a gasit pe nimeni. Un alt aspect de la data angajarii si pana la data depunerii demisiei nu am primit contractul de munca, in aceeasi situatie fiind si cele doua colege ale mele , una dintre acestea fiind angajata de 17 ani. Pana la data demisiei l-am cerut CIM si am fost dusa cu vorba, invocandu-se mereu tot felul de motive. Stiu, ar trebui sa fac plangere la ITM, dar nu mai am incredere si am sa va expun motivul. Din relatarile colegelor: - Doi angajati inaintea mea la firma, din varii motive au decis sa paraseasca firma. Nu a fost posibil o incetare pe cale amiabila a CIM-ului, iar la fel cu banii au tot fost plimbati si nici ei nu primisera contractul de munca. Au facut plangere la ITM. Au venit inspectorii ITM si au loat declarati angajatelor cu privire realitatea celor sesizate , atenti IN PREYENTA CONDUCERII SOCIETATII. Eviden fetele au declarat ce au vrut sa auta. Rezultatull nu s-a intamplat nimic, nu au verificat daca oamenii primisera CIM-ul, deci oamenii nu au patit nimic, poti incalca legea cum vrei ca se rezolva. Deasemenea am discutat astazi cu fostele mele colege cu gandul sa le las lor o imputernicire, ca si colege de munca, sa imi ridice salariul. Acestea mi-au spus ca au fost amenintate ca daca primesc vreun document de la mine vor avea probleme, probabil vor fi date afara.
In concluzie cu as putea proceda sa imi recuperez banii, cum pot dovedi ca am fost acolo dar nu ii gasesc. Pot filma sau inregistra ca nu au program, ca nu sunt acolo, cum pot proba toate acestea in instanta.
Cu multumiri pentru rabdarea de a fi citit tot mesajul, va multumesc anticipat pentru sfaturi sau sugestii.
Contract de munca
nedumeritus
Din mai multe motive doresc incetarea contractului de munca pe o perioada determinata de trei luni (program haotic, nu am primit CIM nici dupa mai mult de o ... (vezi toată discuția)
Lncetare cim
nedumeritus
Dupa ce am primit o parte din drepturile banesti, am fost chemat de catre angajator sa semnez demisia. Nu am solicitat incetarea contractului de munca. Aveam ... (vezi toată discuția)