avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare semiremorca persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare semiremorca persoana fizica

Buna ziua,
Se poate sa ma lamuriti si pe mine, am de vanzare o semiremorca lovita, ideea este ca o vand la fier vechi, cum o scot din contabilitate,persoana care o cumpara este persoana fizica, pot sa emit factura unei persoane fizice?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 21:49, 18 Iulie 2013
Indiferent de natura clientului( persoana juridica, persoana fizica, institutie, etc), la vanzarea unor bunuri ale firmei se intocmeste factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! dețin un magazin online și aș avea o întrebare, ... narcisa899 narcisa899 Bună seara! Dețin un magazin online și aș avea o întrebare, juristul nostru nu m-a lămurit. Dacă am un SRL sunt obligată să vând și persoanelor ... (vezi toată discuția)
Factura persoana juridica persoana fizica!!! denisadeniscomdivers denisadeniscomdivers Buna seara, Daca se poate va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta unui aspect,anume: am vandut o semiremorca unei persoane fizice,i-am emis factura si ... (vezi toată discuția)
Introducerea unor produse in firma! lumifatu lumifatu Am cateva produse pe care mi-as dori sa le vand prin firma mea. Nu am documente de provenienta pentru ele si nu stiu cum pot sa le inregistrez in ... (vezi toată discuția)