avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract service cu persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract service cu persoane fizice

Doresc sa imi infiintez un II cu profil service IT. Pot realiza contracte de service intre II si persoane fizice? De asemenea, daca nu am punct de lucru, doar sediu social si va interveni si vanzarea componentelor de calculator, este obligatoriu sa am certificat de lucrator comercial si casa de marcat?

Alte discuții în legătură

Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma elysapo elysapo As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl bogdanm82 bogdanm82 Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in legatura cu infiintarea unui SRL, pentru care nu am gasit raspuns in ghidurile de infiintare a SRL-urilor gasite pe ... (vezi toată discuția)