avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutoare de minimis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutoare de minimis

As dori sa imi spuneti care dintre: SRL nou infiintat;SRL-D;Intr.Indiv.sau PFA pot beneficia de ajutoare de minimis.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:40, 22 Iulie 2013
La art. 4 din ordonanta avem:
ART. 4
Beneficiarii ajutorului de minimis în temeiul prezentei hotărâri sunt întreprinderile care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a) sunt înregistrate potrivit prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale,
republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii nr. 1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei, cu modificările şi completările ulterioare, sunt încadrate în categoria întreprinderilor mici şi mijlocii, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, şi au sediul şi îşi desfăşoară activitatea în România;

In concluzie, sunt eligibile SRL-urile( din cele enumerate de dvs)
SRL-D sunt infiintate in baza OUG 6/2011 iar PFA si I.I in baza OUG 44/2008
Cititi si restul conditiilor de eligibilitate:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cofetariile se pot incadra la minimis 2013? lucia-dobrita lucia-dobrita Am 46 de ani , detin firma din 2004 si, as vrea sa stiu daca pentru un laborator de cofetarie-patiserie pot beneficia de ajutorul de stat minimis 2013 .M-ar ... (vezi toată discuția)
Participare imm la licitatii publice costy2374 costy2374 Buna ziua, stie cineva daca pentru a participa la o licitatie publica, garantia de participare(50%) trebuie insotita in mod obligatoriu, (stipulat in ... (vezi toată discuția)
Ce este un srl d? analici analici Buna ziua Ce este un SRL D si unde pot afla mai multe informatii? (vezi toată discuția)