avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Cate pachete de tigari am voie sa trec prin vama fara ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Cate pachete de tigari am voie sa trec prin vama fara sa fiu taxat?

Dupa cum spune si titlul, va rog sa ma lamuriti cate pachete de tigari (sau numar de tigari) am voie sa aduc cu mine in Romania dintr-o tara ce se afla in afara spatiului comunitar european si cate am voie sa aduc dintr-o tara a CE, in mod legal, fara a plati taxe, etc.?
Am mai citit un topic care trateaza problema pe acest site, insa informatiile sunt contradictorii... Unii spun 200 de tigarete, altii spun 40...dintr-o tara aflata in afara spatiului CE.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:56, 20 August 2013
- 40 de tigarete in cazul in care provin dintr-un stat necomunitar :
[ link extern ]

- ţigarete - 800 bucăţi; ţigări (cu o greutate maximă de 3 grame/bucată) - 400 bucăţi in cazul in care intrarea este dintr-un stat comunitar :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate cartuse de tigari am voie sa trimit in afara tarii prin colet postal (vamal)? lincon lincon cate cartuse pot sa trimit prin colet postal din romania an bermuda va multumesc cat ami permite sa trimit prin lege va multumesc anca o data (vezi toată discuția)
Modificari regulament vamal? dan2507 dan2507 stiu ca anul trecut cantitatea maxima de tigari admisa la introducere in tara era de 200 de tigari (1 cartus)/pers. as dori sa stiu daca au intervenit ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)