Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema, k mi se pare ca traiesc pe luna sau ceva de genul:).
Am urmatoarea situatie: unchi casatorit, fara mostenitori, sotia decedeaza. In timpul vietii, cei doi hotarasc sa lase pe cel care moare ultimul sa decida cui lasa "averea". La ceva timp dupa moartea sotiei, "tanarul" (75 ani:)) gaseste gagica (80 ani), cu care traieste in concubinaj vreo 2 ani. Inainte cu un an de moartea unchiului, el decide sa lase casa si tot ce are parintilor mei, prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de ingrijire si uzufruct viager. In acest contract include si concubina, pe motiv ca nu are pe altcineva care sa o ingrijeasca. Unchiul moare si ramane batrana, pe care parintii mei o ingrijesc si in prezent. Uimitor este faptul ca apar rude ale domnitei care o viziteaza si care incep sa fure lucruri din casa inclusiv sa faca o copie dupa acel contract.
Problema e, ca dupa ce parintii mei au aflat de aceste evenimente, nu le-au mai dat voie nepotilor sa mai vina in vizita, numai daca doresc sa se intalnesca cu batrana in alta parte, ei bine, de ceva timp avem parte de vizite fortate la domiciliu, chemam politia, care vine si zice ca de fapt batrana poate face ce vrea acolo cu cine vrea. Treaba este ca ea nu a fost nici macar proprietarul casei pe care am primit-o mostenire. De o saptamana, am avut o noua vizita a "neamurilor" insotiti fiind de 3 polististi. La intrebarea:" Ne dati voie sa intram", mama a raspuns "nu" dupa care au intrat toti, inclusiv politistii in curte.#-o :O:O
Acum intrebarile: 1. De cand trebuie sa primesc vizite fortate la domiciliu, daca nu doresc sa le am?
2. De cand ne scoate politia din curte pe noi si lasa pe altii, mai sunt si amenintati parintii ca pot fi amendati pt ca au sunat la politie degeaba.
3. De cand intra politia in proprietatea mea privata fara acordul meu?
4. "Cireasa de pe tort", astazi a avut loc o ancheta sociala, iar doamna anchetatoare spre sfarsitul conversatiei a observat ca de fapt parintii mei sunt proprietari cu CF si tot, si isi cere scuze ca nici macar nu trebuia sa vina, ea crezand ca suntem co-proprietari.
5. Ce ar trebui sa fac daca mai avem parte de asa vizite. Mentionez ca avocatul nostru ne-a ras practic in nas, spunandu-ne ca in casa nostra nu ar trebui sa ne comande nimeni.
V-as fi foarte recunoscatoare daca as primi un raspuns si o indrumare in acest caz.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns:
simona_ct89 , utilizator
22:25, 18 Iulie 2013