avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Udat cu furtunul de catre oameni de la salubritate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Udat cu furtunul de catre oameni de la salubritate

Salutare, asta nu poate sa treaca ne observata. Astazi cum stateam ca pieton la un semafor pentru pietoni care era rosu, am vazut ca doi oameni fugeau catre mine si imi ziceau sa fug dar nu imi dadeam seama de ce fugeau si nici de ce sa fug eu, si cand ma uit in spatele lor era un pulvere gri mare de peste 1.7 metri si in ultima instanta mam tras la 2 metri in spate chiar linga gardul viu ca mai in spete nu mai puteam merge, nici nu mam gandit ca o sa ma ajunga acolo dar tot degeaba, o masina de la salubritate care tracea, soferul nu se uita ca sunt pietoni sau masini parcate a dat drumul al jetul de apa chiar daca cineva statea la semafor, acuma ca am fost stropit nu ii nimic ca se usuca dar, apa cu care stropea avea ceva solutie in ea ca iesia spuma si de la jetul ala de apa mai sarea praf, nisip si pietre.
Astazi dupa servici, trebuie sa merg la oftalmolog sa vada ce am ca ma ustura un ochi. Intrebarea mea este ce pot face in instanta daca este mai grav decat cred, exista in Codul Rutier art. 35 ceva dar nu prea ajuta din cate observ.
<< Multumesc >>

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere pentru neacordare de prioritate, cu pieton pe trecere ,,ascuns'' de o masina paciurca paciurca Buna seara, Rog sfatuiti-ma cum sa procedez ! Mi s-a retinut permisul pe 30 zile + bonus 4 puncte amenda pentru urmatoarea situatie: - strada cu sens unic ... (vezi toată discuția)
Scandal, bataie saftasafta saftasafta care este termenul pentru depunere plangere politie pentru scandal??? imi cer scuze nu stiu in care categorie de forum se incadreaza subiectul. (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pe o presupunere sethik sethik Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o abordez. Niste sfaturi mi-ar fi de mare ajutor. Intr-o seara eram oprit pe marginea drumului, cand o ... (vezi toată discuția)