avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Conditii impartire fluturasi A5 la cutii postale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Conditii impartire fluturasi A5 la cutii postale

Va rog spuneti-mi daca este nevoie de vreo autorizatie pentru a pune fluturasi in cutiile postale. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:31, 19 Iulie 2013
Trebuie sa consultati Hotararea de Consiliu Local privind impoztele si taxele locale pe anul 2013

De exemplu, conform acestei hotarari :
[ link extern ]

(pag 21)

Taxa pentru distribuirea sub orice forma de fluturaşi si materiale publicitare promoÑionale – pentru
dimensiuni pana la 147/210( format A5) – persoane juridice/persoane fizice este de 1 leu/100buc,

Conform acestei hotarari contribuabilii (persoane juridice/persoane fizice) care distribuie sub orice forma fluturaşi sau materiale publicitare promotionale in calitate de platitori de taxa au obligatia de a depune anticipat o declaratie al carui model este anexat HCL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare prestari servicii luciansm luciansm Ce parere aveti despre contractele de colaborare de prestari servicii ocazionale (distributia de materiale publicitare in cutiile postale), inchaiate intre o ... (vezi toată discuția)