avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de colaborare prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de colaborare prestari servicii

Ce parere aveti despre contractele de colaborare de prestari servicii ocazionale (distributia de materiale publicitare in cutiile postale), inchaiate intre o persoana juridica si o persoana fizica ce beneficiaza de ajutor de somaj? Situatia juridica dintre cele doua parti este reglementata de Codul civil si nu de legislatia muncii? Care este obligativitatea partilor referitoare la impozitul datorat statului?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:54, 14 Noiembrie 2009
Angajatorul este obligat sa retina cota de 16% aferenta impozitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila Participant Participant Buna ziua! Mentionez ca este prima mea intrebare pe acest forum. In momentul de fata lucrez la o firma cu carte de munca CIM si toate drepturile. ... (vezi toată discuția)
Impozit contracte prestari servicii lia19 lia19 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Care este cota de impozit care se opreste ptr contractele de prestari servicii prin colaborare?Noi oprim 10%dar ... (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)