avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare angajator pe perioada primirii stimulentului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare angajator pe perioada primirii stimulentului de insertie

Buna seara, As dori sa stui daca mai primesc stimulentul de insertie daca imi dau dau demisia pentru a-mi schimba locul de munca. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 20 Iulie 2013
Din ce cunosc eu, stimulentul se acorda pana la implinirea varstei de doi ani de catre copil si nu retin sa fie conditionata acordarea acestuia de un anume loc de munca.
Stimulentul de insertie se acorda datorita faptului ca dvs pe perioada CCC realizati venituri supuse impozitului pe venit. Acestea pot fi realizate si la un alt angajator decat cel de la care ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie grf grf buna ziua fetita mea face un an in 5 iulie eu am optat pt concediu de crestere a copilului pt varianta cu 2 ani intrebarea mea ar fi 1. Daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Servici Ploton Ploton 1.Pt a beneficia de inserție trebuie neaparat sa ma intorc la același loc de munca unde am intrat in ccc? 2.Daca angajatorul ma angajează cu 2 h sau 4 h pe ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie-schimbare loc de munca AndraAntonia AndraAntonia Buna ziua! Sunt in ccc si vreau sa ma intorc la munca mai devreme pentru a primi stimulentul de insertie. Vreau sa imi schimb locul de munca, am gasit ceva mai ... (vezi toată discuția)