avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare legata de partaj, drept de proprietate sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare legata de partaj, drept de proprietate sau folosinta

Prin partaj pot solicita cota parte (adica sa am dreptul de a locui intr-o camera in casa fostei sotii), avand in vedere contributia mea la reabilitarea si intretinerea casei ,in contul partii ce mi s-ar cuvenii?
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
ContSters296477, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:52, 19 Iulie 2013
Pentru contributia dvs, aveti un drept de creanta. Fara acordul fostei sotii, nu puteti obtine ce va doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Partaj cu nabadai !!! vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Am divortat de 4 ani, si inca nu am facut partajul.Deoarece fosta sotie a ramas cu copilul, in casa, am convenit ca sa nu facem partajul, in eventualitatea ca ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters200656 ContSters200656 Buna ziua, Nu de mult sotul meu a intentat divort. Ma intereseaza sa stiu daca in monentul partajului se tine cont de contributia fiecaruia. Eu nu am fost ... (vezi toată discuția)