avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura Vanzare / Cumparare / Inmatriculare + taxe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura Vanzare / Cumparare / Inmatriculare + taxe aferente 07.2013

Buna seara.

Eu am un auto (an fab.2002, euro 1, motor 1.7 TDI)
Masina a fost cumparata din germania,
Adusa si inmatriculata in Romania in 2006.de primul proprietar

In 2009 am achiziționato (trecuto pe numele meu tot in regula )

Pentru ca nu am mai urmarit legislatia in vigoare pentru acest tip de tranzactii

Pentru ca ambi (eu si cumparatorul) suntem inafara tari, pentru a face tranzactia
Avem la dispoziție 2 3zile

Asi dori sa stiu urmatoarele:

1. Care este procedura (pas cu pas)
2.taxele afferente cumparatorului / vanzatoru
3.documentele necesare cumparator / vanzator
4.cam cat ar dura toata procedura.
Si orice detaliu care il considerati de folos in cazul nostru.

Va multumim anticipat pentru raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare ford mondeo Myhai007 Myhai007 Buna ziua, miam cumparat un ford mondeo din 2005 emisii co2 166g/km diesel motor de 2198 cm3 tdi. As dori sa stiu cat costa prima inmatriculare. P.s. Este ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina adusa din afara la cateva zile dupa ce a fost cumparata de un domn si care nu a depus nici un act pentru rol fiscal ionut270 ionut270 Masina a fost adusa din Germania, a fost vanduta la 2 zile de la intrarea in tara dupa care am cumparat-o eu. Nu am primit fiscal la cumparare sub motivul ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)