avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asociatia Crescatorilor de Animale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asociatia Crescatorilor de Animale

Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate inscrie un automobil pe asociatie fara a se plati aceea taxa de timbru sau cum s-o numi ea .Am o masina pe Bulgaria ,o conduc cu procura bulgarului dar as dori sa o inscriu pe Romania.Taxa ar fi undeva la 1700 Euro(desi masina a costat 1000.)Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare in bulgaria, vreo sugestie? catalin bratianu catalin bratianu am adus de curand din austria un vw transporter motor 2400 cc,cand am mers cu masina la rar am constatat ca pt a inscrie masina in Romania taxa e mult prea ... (vezi toată discuția)
Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din bulgaria! LUCk33ro LUCk33ro Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege? \"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat am masina Inscrisa la bulgari cu procura va rog sa-mai spuneti ce acte am nevoie sa o Inscriu la noi In romania ptr.ca nu am contract ... (vezi toată discuția)