avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TAXA AUTO

Buna ziua va rog un sfat am masina Inscrisa la bulgari cu procura va rog sa-mai spuneti ce acte am nevoie sa o Inscriu la noi In romania ptr.ca nu am contract de V.C ? va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2017
paris50paris, utilizator
Cel mai recent răspuns: paris50paris , utilizator 10:05, 1 Februarie 2017
Contract de vanzare cumparare sau factura de achizitie - acestea atesta tranferul proprietatii catre dvs.
Va multumesc si o ultima Intrebare da ca doresc sa o las Inscrisa pe bulgari Incontinuoare exzista vreo problema ? va multumesc
Nu cred ca ar fi o problema numai ca acum aveti posibilitatea de a inmatricula masina fara plata vreunei taxe.
Va multumesc foarte mult eu as dori sa o Inscriu la noi dar problema e ca am procura de la bulgar si nu am contractul de V.C va multumesc cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina alex67jjy alex67jjy Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)