Buna ziua,
Am primit ieri 19.07.2013 un plic trimis de catre IPJ Arges in care se afla un fel de instiintare,prin care sunt informat ca in termen de 5 zile trebuie sa ma prezint la SR Arges ptr a preda permisul de conducere,care a fost suspendat din 07.07.2013(perioada in care eu am condus) !
Acum vreau sa merg in instanta sa contest acel proces verbal,intrebarea e : cum intru in posesia lui din moment ce nu l-am primit acasa ??
Nu era normal sa mi-l trimita odata cu instiintarea sau inainte ?
Multumesc anticipat !
Relatarea imprejurarilor este cam confuza, daca a venit instiintarea direct pe numele dvs. inseamna ca ati fost oprit in trafic si identificat, probabil nu ati avut permisul si nici nu ati semnat procesul verbal astepatand sa va fie trimis acasa.
Daca nu este asa atunci putem presupune ca ati fost surprins de un echipaj mobil conducand cu peste 50 kmlh peste limita legala, contraventie pentru care se suspenda permisul ptr 90 de zile si amenda clasa a IV a.
Daca s-a intamplat astfel, politia trebuia sa trimita in primul rand o instiintare prin care sa solicite datele de identificare ale conducatorului auto si apoi sa intocmeasca procesul verbal in baza datelor transmise.