avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuitate pentru indemnizatie crestre copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuitate pentru indemnizatie crestre copil

Buna ziua
Daca puteti sa ma ajutati si pe mine sa imi clarific o situatie. In iunie 2011 mi-a expirat contractul la fostul angajator fiind pe perioada determinata. Tot luna aceea am nascut si am fost preluata de stat si am primit indemnizatia de crestere a copilului. Cand copilul a facut 2 ani m-am angajat dinnou in alta parte. Nelamurirea mea este daca se considera in situatia mea ca am continuitate in cazul in care raman dinnou insarcinata si as putea beneficia de indemnizatie si la al doilea copil in conditiile in care la noul loc de munca sunt angajata de abia o luna insa contractual mi-a inceput fix in ziua in care copilul facea doi ani.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 11:50, 21 Iulie 2013
In cazul in care veti naste al doilea copil veti putea beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC2) deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) intra lunile in care ati fost in CCC1, lunile in care primiti salariu, lunile in care aveti concedii medicale sau concediu de maternitate (fiecare cu veniturile sale).
Da, aveti continuitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil adelynna5 adelynna5 Buna ziua,am o nelamurire,imi spune si mie cineva daca eu am un copil,timp de 2ani am beneficiat de aceasta indemnizatie,intre timp sant iarasi insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si de crestere copil nataliaz nataliaz ma aflu in concediu de crestere al copilului pana la varsta de 2 ani din data de 20 decembrie 2010. Daca raman insarcinata in perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru al doilea copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com Sunt in concediu de crestere copil pentru 2 ani,daca raman din nou insarcinata pot beneficia de concediu medical?Cum mi se va calcula noua indemnizatie? (vezi toată discuția)