avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din arendare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din arendare

buna ziua,
varog sa ma ajutati cu un raspuns .
tatal meu are un teren de 5 ha dat in arenda din 2011 pentru 10 ani.
Arendasul i-a spus ca trebuie sa semneze un act aditional prin care sa plateasca si el impozit daca va tine la el in arenda pe 5 ani si daca il lasa pe 10 ani va plati el arendasul.Mi se pare o exagerare.
Cine plateste impozitul in cazul asta si care este legislatia in vigoare?
mentionez ca in contract e scris clar ca sunt 400 Kg grau la ha.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 16:34, 21 Iulie 2013
Ce anume vi se pare o exagerare? Arendașul s-a oferit să suporte el impozitul pe care tatăl dumneavoastră îl datorează, în anumite condiții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract arenda cordun cordun buna ziua, Tatal meu are un contract de arendare incheiat in anul 2011 pentru o perioada de 10 ani (el fiind arendatorul). A fost chemat sa semneze un act ... (vezi toată discuția)
Arenda 2018 Lisonelta400 Lisonelta400 Mie arendasul mi-a dat 35197,50 lei pe anul 2018. Am citit la ANAF ca se plateste impozitul la suma de 550 de lei tona de grau. In realitate eu am primit 650 ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)