avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act aditional la contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act aditional la contract arenda

buna ziua,
Tatal meu are un contract de arendare incheiat in anul 2011 pentru o perioada de 10 ani (el fiind arendatorul).
A fost chemat sa semneze un act aditional privind plata unui impozit pe venit.
Va rog daca puteti sa-mi explicati in ce consta aceste acte aditionale daca sunt obligatorii in cazul asta ,daca tata trebuie sa plateasca ceva.
Mentionez ca, nivelul arendei este unul foarte mic 400 kg grau iar relatia cu arendasul nu e buna (tata a fost pacalit sa semneze acest contract in alb completarile fiind facute dupa si nici nu i-a dat exemplarul lui a trebuit sa facem o copie de la primarie) si de aceea va rog sa ma ajutati.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Cel mai recent răspuns: cordun , utilizator 13:17, 23 Iulie 2013
nu exista o obligatie de a incheia un act. daca vrea semneaza daca nu - nu.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din arendare frasin frasin buna ziua, varog sa ma ajutati cu un raspuns . tatal meu are un teren de 5 ha dat in arenda din 2011 pentru 10 ani. Arendasul i-a spus ca trebuie sa semneze ... (vezi toată discuția)