avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Clasificare competente avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Clasificare competente avocat

Buna ziua.
Exista vreo clasificare pe nivele de competenta ale avocatilor?
De unde pot sa stiu ca un avocat este serios sau nu nai alers ca toti solicita banii in avans?
Exista un site unde se discuta pe nume despre acvocati cat de buni sunt?
Multumesc
Nu exista o asemenea clasificare si nici "TOP-ul avocatilor buni".
Exista in schimb un top al firmelor de avocatura, dar se refera la cifra de afaceri si eventual
"greutatea" clientilor, dar asta nu inseamna ca daca o firma de avocatura are usa de 2000 de euro la intrarea in birou, automat si avocati parteneri ori angajati sunt cei mai cei.
Cel mai indicat este sa primiti o recomandare de la un prieten, amic ori colaborator, care a lucrat cu un avocat si este multumit de serviciile acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partener recuperare creante Ioana_Duca Ioana_Duca Buna seara, Suntem in cautarea unui partener privind recuperarea creanțelor de la o serie de clienti. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti, in acest ... (vezi toată discuția)
Cabinet avocat caut colaborator/colaboratoare stagiar/stagiara adiflorescu adiflorescu Domeniu: Drept comercial, risk management, drept civil Descriere job: Biroul nostru de avocatura acopera un segment de nisa in piata serviciilor ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat bun specialist în drept comercial. este vorba ... Amanolesei Petru Amanolesei Petru Caut un avocat bun specialist în drept comercial. Este vorba despre un contract de închiriere, finalizat după o lună de zile prin reziliere. Trebuie de ... (vezi toată discuția)