avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Partener recuperare creante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Partener recuperare creante

Buna seara,

Suntem in cautarea unui partener privind recuperarea creanțelor de la o serie de clienti.
Ma poate ajuta cineva din Bucuresti, in acest sens?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
Ioana_Duca, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:50, 26 Ianuarie 2024
Depinde ce înțelegeți dvs prin partener.Daca doriți sa angajați avocat atunci în mod cert o sa găsiți.Daca doriți avocat cu onorariu o suma ceva mai mica și un comision de succes e posibil sa găsiți,(depinde de valoarea debitelor,bonitatea firmelor debitoare etc)Daca doriți onorariu 0 și promisiuni de onorarii faboase la sfârșit sigur nu o sa găsiți avocați doritori.zFilrmele de recuperări creanțe va oferă probabil 10 -15 cash ,în cel mai bun caz sau va solicita între 50 și 70%la sfârșit dar e posibil sa nu nimeriți.unde trebuie.Asa ca lăsați ,,parteneriatele" și colaborați cu un av sau chiar angajați pe societate un consilier juridic cu carte de munca care sa se ocupe de aceste probleme..Succes.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna Ziua,
Un avocat dorim, nu am mentionat nici o clipa faptul ca suntem in cautarea unui colaborator fara a fi platit pentru ce face; ne dorim doar sa exista si rata de succes.
Multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rata de succes exista,în general nu se pune problema dacs se câștigă astfel de cauze ci dacă aveți ce recupera /executa de la debitor.In 25 de ani de avocatura am văzut atâtea idei/propuneri/,oferte viabile doar pt cei care le propun încât sunt reticent când aud termenul colaborare..Încercați să găsiți pe cineva recomandat de prieteni,rude,parteneri de afaceri etc.Daca nu aveți sume colosale de recuperat feriți va de marile societăți asa cum ar fi indicat sa va feriți de avocații văzuți în exces la TV.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu... niki_ niki_ Spuneti-mi va rog frumos cam cat este onorariul unui avocat [aproximativ]pentru un proces civil ,Va multumesc...Doresc sa-mi recuperez banii dati pana acum in ... (vezi toată discuția)
Executare silita-debitor fara bunuri- cu contract de munca in strainatate cosminghe cosminghe Buna ziua, In 2008 am luat doua credite de nevoi personale de la doua banci acum cu perioada asta mai dificila nu am mai putut sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.doresc sa iau legatura cu un avocat ,pentru un litigiu ... MASSARO MASSARO Buna ziua.Doresc sa iau legatura cu un avocat ,pentru un litigiu cu fosta femeie dintr o relatie avuta ,incheiata cu prejudiciu material .mentionez ca exista ... (vezi toată discuția)