Depinde ce înțelegeți dvs prin partener.Daca doriți sa angajați avocat atunci în mod cert o sa găsiți.Daca doriți avocat cu onorariu o suma ceva mai mica și un comision de succes e posibil sa găsiți,(depinde de valoarea debitelor,bonitatea firmelor debitoare etc)Daca doriți onorariu 0 și promisiuni de onorarii faboase la sfârșit sigur nu o sa găsiți avocați doritori.zFilrmele de recuperări creanțe va oferă probabil 10 -15 cash ,în cel mai bun caz sau va solicita între 50 și 70%la sfârșit dar e posibil sa nu nimeriți.unde trebuie.Asa ca lăsați ,,parteneriatele" și colaborați cu un av sau chiar angajați pe societate un consilier juridic cu carte de munca care sa se ocupe de aceste probleme..Succes.
Buna Ziua,
Un avocat dorim, nu am mentionat nici o clipa faptul ca suntem in cautarea unui colaborator fara a fi platit pentru ce face; ne dorim doar sa exista si rata de succes.
Multumesc.
Rata de succes exista,în general nu se pune problema dacs se câștigă astfel de cauze ci dacă aveți ce recupera /executa de la debitor.In 25 de ani de avocatura am văzut atâtea idei/propuneri/,oferte viabile doar pt cei care le propun încât sunt reticent când aud termenul colaborare..Încercați să găsiți pe cineva recomandat de prieteni,rude,parteneri de afaceri etc.Daca nu aveți sume colosale de recuperat feriți va de marile societăți asa cum ar fi indicat sa va feriți de avocații văzuți în exces la TV.Succes.
Onorariu...
niki_
Spuneti-mi va rog frumos cam cat este onorariul unui avocat [aproximativ]pentru un proces civil ,Va multumesc...Doresc sa-mi recuperez banii dati pana acum in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.