avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Onorariu...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Onorariu...

Spuneti-mi va rog frumos cam cat este onorariul unui avocat [aproximativ]pentru un proces civil ,Va multumesc...Doresc sa-mi recuperez banii dati pana acum in locul imprumutatului [adica rata de 2 ani 30000 ron si as dorii s-a stiu cam ce onorariu are un avocat.Am girat pe un prieten ipotecandu-mi eu casa ca s-a scoata bani de la banca [mentionez nu sant codebitor],iar persoana in cauza a refuzat sa-si plateasca ratele de 2 ani eu platind in locul lui pentru a nu-mi lua casa banca,decirecuperare creante,Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
niki_, utilizator
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 17:40, 11 Ianuarie 2010
Daca dati mai multe detalii, poate va raspunde cineva...depinde de obiect, complexitate, durata, s.a.m.d.
Incercati sa precizati macar despre ce fel de proces ar fi vorba.
Probabil o actiune in pretentii. Timbrati initial cu taxa judiciara 8 ron si timbru judiciar 0,3 ron dupa care instanta va va pune in vedere sa timbrati la valoare.
Daca nu aveti posibilitatea materiala de a achita taxa, solicitati instantei scutire totala, partiala sau esalonare conf. OUG 51/2008.
Succes.
Onorariul avocatului este negociabil. Depinde de complexitatea procesului precum si de alte aspecte pe care le veti discuta cu avocatul pe care doriti sa-l angajati.
nu sunt tarife prestabilite pt onorarii, acestea se vor negocia individual in functie de complexitatea procesului. de asemenea aveti in vedere faptul ca acest onorariu avocatului si taxele de timbru se vor recupera de la parat cu titlul de cheltuieli de judecata :P

succes =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul unui divort (2010) Mariana Lenuta Mariana Lenuta Buna ziua. As avea si eu o intrebare ?!? Cat mai costa un divort in ziua de astazi ? _____________________________________ MULTUMESC ... (vezi toată discuția)
Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)
Taxa pt evacuare tolerat mona.iv mona.iv Buna ziua ! Intrebarea mea este urmatoarea : in cazul unei actiuni de evacuare a fostului sot , tolerat in ap. propr. mea personala , ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)