Buna ziua,
As avea o intrebare: in ce conditii pot renunta, fara costuri suplimentare din partea mea, in cazul in care nu se respecta conditiile din contractul de servicii de telefonie mobila?
Situatia pe scurt este urmatoarea: am portat numarul meu de telefon dintr-o retea de telefonie mobila in alta, am semnat un contract in 25.06.2013. Timp de o luna nu am avut acces la infocost, mi s-a spus ca pana la prima facturare reteaua de telefonie mobila nu ofera acest serviciu. #-o Astazi am descoperit ca am un abonament de 11.80 eur, chiar daca conform contractului ar trebui sa platesc 8.8eur/luna si ca nu am mesaje nationale incluse, conform contractului ar trebui sa am 80 de sms/luna in primele 6 luni caledaristice.X-(
Avand in vedere cele de mai sus as putea sa renunt la abonament fara sa platesc taxa de "reziliere" ?
Este recomandabil sa trimiteti companiei de telefonie o instiintare (astfel aveti ca si dovada acest inscris) prin care le comunicati ca din data de..., reziliati contractul pentru incalcarea art.X,Y si Z din contract. Inainte de a face acest lucru, cititi cu atentie clauzele de reziliere/denuntare a contractului, ca sa stiti exact in ce conditii se poate face rezilierea. Nu va lasati intimidat de compania respectiva si veti reusi ce va doriti.