Deci cu Plingerea//atac asupra Rezol dlui proc general ref la proc de caz///amindoua rezolutii = N U P,,, am fost la Parchet Curte Apel,,am aratat ce am,,,m-au trimis la Jud ,,am mers acolo ,,m-au trimis la Curte Apel,,am fost acolo,,am explicat ce am - m-au directionat la ?? La Judecatorie = se forma doua dosare la Judecatorie,,, am adaugat ceva complectari,,precizari la Plingeri - si dupa cca 2 - 4 sedinte = AU CONSTATAT - CA NU ESTE DE COMPETENTA LOR..se vor trimite la - surioare - la Curtea de Apel,,,am inceput acolo( o sedinta la cca 40 - 45 zile)) au vrut sa le - contopeasca,,am aratat ca sint/ca una este = Plingere ref la Incheierea dezbateri fond - cu minciuni//Flas si uz de fals ,,,cred ca le vor uni,,iarasi - dar sa vedem - poate nu,,,dar oricum vor iesi - basma curata ,,pt ca sint bine organizati...DAR ACUM LE-A CAZUT GUVERNUL - PT CA PILA LOR - S-A SCHIMBAT,,,A SCHIMBAT-O TRAIANEL/Traianica - a aruncat - o momeala otravita in cusca cu soareci ,, A venit si trenul - meu,,tirziu,,dupa 4 ani de proces,, dar minim obtin - rotatia cadrelor,,,schimbari de functii,,,ceva localitati schimbate,,- astfel incit - toate localitatile - sa beneficieze - de - magistrati cu experienta..Oricum domnilor - sincer si din suflet - va multumesc pt sfaturi si pt = timp,,,opinii si intregul ajutor,,
Din cauza lipsei banilor,,,cu dreptatea in mina = am obtinut dupa 4 ani - 2 + 2 = 7,,Acum atac pe dna jud /presed de complet Fond si pe dnii magistrati = jud si procurori// minim 3 si dincolo min 3 ,,in frunte cu dl proc general al Parchet Curte Apel..Termin,,ma urc in tren,,plec - pt ca = a sosit trenul meu.. Asa ca - daca a sosit - ma urc.,,,deci atentie..
Nu am atacat - - pe dl Presedinte Curte Apel,,,dar dupa - voi vedea,,,va urma