avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa de elev gimnazial
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa de elev gimnazial

buna-dimineata. sunt o mamica din jud. Arges, am un fiu de 7 ani jumatate, este elev in clasa a 2a. sunt un caz social, imi cresc singura copilul, dinttr-o pensie de handicap de 234 roni, pensia mea de handicap, copilul primea o pensie alimentara din venitul tatalui, de 118 lei,fara alte venituri, alte venituri nu mai avem. anul trecut copilul meu a fost in clasa a 1 a, am facut cerere de bursa, care este in valoare de 27 lei lunar, aici la scoala locala din jud. Arges, Buzoesti. am facut cerere si de rechizite la copil, dar nu am primit nimica, in afara de bursa. as dori sa stiu cat este suma bursei de elev, oficial, sau nu este o suma unica, ci ea tine numai de administratia locala, si ce sa fac in privinta rechizitelor, ca am mare nevoie de ele si anul acesta pentru fiul meu. va rog sa ma ajutati. multumesc. mentionez ca fiul meu a promovat clasa, obtinand si un premiu ptr. rezultate bune la invatatura si purtare foarte buna. nici absente nu a avut. multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2013
adalyfe, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi de handicap grad 2 adalyfe adalyfe Buna-ziua. sunt o persoana incadrata intr-un grad de handicap gradul 2 definitiv. printre drepturile mele de handicap, stiu ca la legea 448/2006 as avea ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)
Bursa medicală la copiii cu handicap Gabi968 Gabi968 Sunt asistent maternal și am in plasament un băiat de 6 ani și 8 luni cu autism,epilepsie și ADHD și este înscris la grădiniță în cadrul unei școli ... (vezi toată discuția)