avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi de handicap grad 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi de handicap grad 2

Buna-ziua. sunt o persoana incadrata intr-un grad de handicap gradul 2 definitiv. printre drepturile mele de handicap, stiu ca la legea 448/2006 as avea dreptul si la o locuinta din administratiile publice, s.a.m.d. eu locuiesc acum in casa parinteasca, in jud. Arges, impreuna cu mama mea in varsta de 68 ani, si cu fiul meu in varsta de 7 ani jumatate, elev in clasa a 2a, pe care mi-l cresc singura. am o pensie definitiva de 234 roni. as dori sa am casa mea, unde sa locuiesc impreuna cu fiul meu. am fost la primaria locala si am intrebat daca pot obtine o casa si eu, dar m-au refuzat. cum as putea obtine o casa si eu, unde sa merg sa fac o cerere in acest sens, cum sa procedez,va rog sa ma ajutati, cui sa ma adresez. am inteles ca as obtine cea mai mica chirie minima, la pensia pe care o am.; multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:31, 21 Iulie 2013
Facilitatea la care faceti referire este strict conditionata de capacitatea autoritatii locale de a detine si a putea aloca astfel de spatii persoanelor cu dizabilitati
Solicitati oficial autoritatii locale inregistrarea pe lista si asteptati raspunsul acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de elev gimnazial adalyfe adalyfe buna-dimineata. sunt o mamica din jud. Arges, am un fiu de 7 ani jumatate, este elev in clasa a 2a. sunt un caz social, imi cresc singura copilul, dinttr-o ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mirey32 mirey32 Buna ziua, Am 31 de ani si 1,34cm. Am fost diagnosticata cu nanism hipofizar la varsta de 3 ani! Din pacate, pana acum nu mi-am depus dosarul pentru handicap ... (vezi toată discuția)
Impozit persoane cu handicap Remus-Ionut Remus-Ionut as dori sa stiu de ce scutiri pot beneficia si mai exact am inteles ca pot beneficia de o scutire la lumina.Mentionez ca am un handicap grav si deja beneficiez ... (vezi toată discuția)