avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de concediu

Indemizatia de concediu este o suma primita extra , in afara salariului?Sau este un avans din salariu pt luna cand se efectueaza concediul.Nu vb de prima de vacanta.
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 14:18, 26 Mai 2007
Banii pentru zilele de concediu.
Te rog sa detaliezi.
La ce am inteles eu din intrebare, raspunsul ar fi- indemnizatia pentru C.O este o suma de bani pe care salariatul o primeste pentru perioada de efectuare acestuia.
Indemnizatia de CO poate fi primita si sub forma de avans lichidare.
Indemnizatia de concediu se plateste pe langa salariul pe luna respectiva cand ai de efectuat concediul? Adica sunt platit si cu salariul pe luna mai si primesc in avans si indemnizatia de concediu?Sau pe perioada concediului sunt platita doar cu indemnizatia de concediu insa fara salariu????
In perioada efectuarii CO primesti doar indemnizatia.
Am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia de concediu: se plateste in avans doar la cererea angajatului sau angajtorul este obligat prin lege sa o plateasca in avans?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna branzaoana branzaoana Buna ziua, sunt angajata cu contract de munca din data de 01.11.2011. Avansul il iau pe data de 20 ale lunii iar lichidarea pe data de 5 a lunii urmatoare. ... (vezi toată discuția)
Plata concediu iga iga am o nelamurire; :(-plec in concediu de odihna,mi se da o anumita suma de bani, e normal ca aceasta suma sa fie retinuta din salariile urmatoare?.sau mai bine ... (vezi toată discuția)