avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Buna ziua.
Este posibi suspendarea permisului auto fara a se intocmi proces verbal de constatare? Am fost oprit in trafic de catre politia trasporturi pentru neacordare de prioritate la semnul STOP fara incidente. Au notat datele mele intro agenda si mi-au spus ca voi primi acasa instiintare sa merg sa predau permisul la politie, fara nici o dovada sau proces verbal.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iuly83 , utilizator 16:36, 23 Iulie 2013
Am uitat sa specific un aspect intamplarea a avut loc in incinta portului.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
iuly83, utilizator
Daca primiti vreun proces verbal il contestati in termen de 15 zile de la comunicare.
Trebuia sa va fie intocmit proces verbal de constatare a contraventiei in momentul constatarii si nu sa vi se noteze datele intr-o agenda si apoi sa va fie trimis procesul verbal acasa. Procesul verbal astfel intocmit este lovit de nulitate absoluta deoarece cu toate ca ati fost prezent la savarsirea faptei nu v-a fost comunicata posibilitatea formularii de obiectiuni.

Mai multe informatii gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de catre un agent din alta localitate decat aceea in care s-a facut contraventia gabriel mihai gabriel mihai Buna ziua, ieri 16.12 ieseam de le o strada laturalnica pe strada principala, totul bun si frumos am oprit la stop am dat prioritate de trecere iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Contestare pv neacordare de prioritate mirimatei mirimatei Ieri 20.01.2009, ieseam din incinta unei institutii de pe un drum fara prioritate, pe o artera cu prioritate cu cate doua benzi pe sens virand spre stanga. ... (vezi toată discuția)
Refuzul agentului constatator de adaugare obiectiuni la procesul verbal MarcelCr MarcelCr Buna ziua, Am si eu o mica problema. Si este de felul urmator : 1) Oprit la semafor, observ o masina de politie in spatele meu, politistul fiind singur ... (vezi toată discuția)