avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate recupera marfa confiscata prin faptul ca P V ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate recupera marfa confiscata prin faptul ca P V este scris fara a se specifica corect fapta?

Salut. sunt Adrian!. Va rog sa-mi spuneti daca un PV este scris fara a descrie fapta pe care as fi comis-o, pot recupera marfa confiscata?
-EX . In PV scrie asa: Contravenientul acte de comert cu marfuri a caror provenienta nu a putut fi dovedita. Acesta comercializa (11 SECOND HAND) fara a specifica ce vindeam. Ca urmare se confisca 11 biciclete second hand. Am specificat la mentiuni ca nu aveam bicicletele la vanzare deoarece nu am avut pret pe ele sau afis cu DE VANZARE!
-SE POATE FACE CEVA SAU RAMANE ASA!
-Am depus plangere contraventionala la PV si a venit raspuns sa depun INTAMPINARE in termen de 10 zile!

Alte discuții în legătură

Bunuri confiscate si amenda legea 12/1990 art 2 pct 1 lit e Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna ziua. Ca majoritatea de pe acest site am si eu o problema: In data de 19-06-2013 mi sau confiscat din targul saptamanal (C de AG) 11 biciclete ... (vezi toată discuția)
Legea 12/1990/ art 1 a alexguran alexguran Buna ziua. Aveam un site web prin care vindeam produse naturiste pe care le cumparam de la un furnizor cu factura in nume propriu, adica pe pers fizica fara ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse second hand in magazin comercial. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am un magazin de articole sportive, biciclete, role, patine etc. si in aceasta iarna am adus mai multe perechi de skiuri second pentru sezonul ... (vezi toată discuția)