avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legalizarea si reglementarea sexului comercial
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legalizarea si reglementarea sexului comercial

Avantaje :
--riscuri de sanatate reduse prin analize periodice
-- protectie pentru persoanele implicate atat clienti cat si dame de companie
-- reducere criminalitate organizata
-- impozite si taxe pentru stat (care oricum are deficit destul de mare)
-- nu ne mai facem de ras sau ne facem de ras mai putin prin export dame de companie in alte tari
Dezavantaje:
-- asa zisa moralitate publica .Pai sa vedem sunt multe lucruri imorale de se petrec in romania multi oameni cu un caracter de proasta calitate din pacate asa ca deh aceasta varianta cam nu este reala.
Astept opiniile si parerile voastre :
Multumesc
Cel mai recent răspuns: codulmuncii , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2014
Asta ar insemna ca damele de companie/domnii de companie sa lucreze cu contract de munca. Cine va fi angajatorul? Cum vor fi angajate prostituatele: cu perioada de proba, cu examinare/evaluare profesionala? Vor fi infiintate scoli/facultati pentru asa ceva (predare, testare/examinare, lucrare de diploma/licenta, studii aprofundate, masterat, doctorat etc.)Oare la functie/meserie ce va scrie? Vor fi sefi (sefe) si subalterni (subalterne)? Cum vor fi numiti clientii...beneficiari? Se vor putea emite decizii de sanctionare/concediere pentru prostituate? Care vor fi motivele de sanctionare/concediere (unu exemplu: X-uleasca, in functia de prostituata, nu a vrut sa...cu clientul Y...motiv pentru care...10% din salariu pe o perioada de 2 luni). Cum vor fi atrasi clientii/beneficiarii? Cum vor fi renumerate prostituatele - in functie de prestatie? Daca o prostituata va ramane insarcinata (accident de munca), cine va fi tras la raspundere: Angajatorul? Clientul? Prostituata?
In cazul unui litigiu de munca...mi-e groaza de inscrisurile si martorii care vor fi adusi...etc...
Or in codul muncii la art. 15 se prevede ca este interzisa munca imorala. Prostitutia este o activitate imorala.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
codulmuncii, utilizator
Apropo: care va fi limita de pensionare pentru prostituate? As vrea sa vad o prostituata care a facut cariera in domeniu...
Si inca un aspect stimabila doamna alina, care sigur va va dezgusta, este urmatorul:
Daca prostitutia va devenii o meserie oficiala, profitabila, de viitor, notorie, acceptata de societate, cu acte in regula, cu contract de muna etc., iar fetita dumneavoastra intrebata la scoala ce ar vrea sa se faca cand va fi mare, desi sumneavoastra poate faceti parte dintr-un cult religios, si aceasta ar raspune la intrebare sub inocenta unui copil...dar mai bine nu mai continui.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
codulmuncii, utilizator
Sunt atee si daca fata mea isi va dorii la varsta legala o asa meserie domnule treaba ei atata timp cat o face in regula dispretuiesc acele persoane parinti care la copii lor ii cearta ca nu te da la aia la alta eu cand o sa fie vremea am sa zic clar la fiemea sa o faci protejat si nu cu oricine ,de apar orice fel de belele sarcina sau boli sa imi zici imediat ca sa luam masuri pentru remedierea lor .
Cat despre faptul ca si-ar dori sa practice aceasta meserie daca va fi legala am zis de la inceput e treaba ei dar macar as stii ca lucreaza in un cadru civilizat si nu dominat ca acum de mafioti si lumea interlopa.
alina_25 a scris:

Sunt atee...

As fi preferat sa fiti intelectuala. Si as fi preferat sa discutati cu fiica dumneavoastra deschis si sa-i spuneti ca prostitutia nu este o 'meserie' buna sau nobila. Este cea mai urata 'meserie'. Poate o indreptati catre ceva mai bun in viata asta.
Nu va doresc sa ajungeti sa discutati cu fiica dumneavoastra 'deschis' ce a mai facut pe la 'servici'...ce clienti a mai avut...cum si-a desfasurat activitatea...
Mi-e groaza de mamele care vor ajungea sa discute cu fiicele lor 'deschis' despre clientii si ce 'servicii' sexuale au preferat acestia intr-o anumita zi si ce au putut oferii fiicele lor.
Aveti grija la belele si la lumea 'interloapa': rezolvarea este 'avoartele' si 'chiuretajele'.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2014
codulmuncii, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)
Prostitutie andreea_pufi91 andreea_pufi91 minora fiind,in urma cu 2 ani am practicat prostitutia.cu putin timp in urma ,procurorul avind convorbiri inregisrate atat intre mine si clienti cit si intre ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii unui copil rezultat in urma unui act sexual platit Pericle Pericle Am avut o intalnire cu o dama usoara, am platit pentru anumite servicii, dar nu am avut niciodata o relatie cu respectiva.Dupa 1 an ma suna si-mi spune ca a ... (vezi toată discuția)