avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabularea unei gradini
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabularea unei gradini

Buna seara
m-ar interesa si pe mine ,dak ma poate ajuta cineva ,(cea ce am vazut k pe acest forum sunt doar profesionisti) urmatoarele:
-ce este intabularea
- un teren intravilan care are numar de casa si numar topografic este sau nu intabulat
- de cativa ani (4 cred) mama i-a dat titlu de proprietate unei pers autorizate( o cunostinta )care a venit de-a facut masuratorile in urma intabularii.De fiecare data zice k nu prea are timp si k dureaza .Cat poate sa dureze?????
-ce ar trebui sa fac !!!!! gradina este intabulata (avand Nr Top.)?sau ar trebui sa mai astept pana termina persoana respectiva ,,,,intabularea,,,
Va multumesc
vasi
Cel mai recent răspuns: ABIS Engineering SRL , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 01:03, 25 Iulie 2013
In afara de numar topo trebuie sa aiba si un numar de carte funciara. Cadastristul trebuie sa va dea o incheiere de intabulare , atunci veti sti sigur ca proprietatea este intabulata. Numarul cadastral poate fi provizoriu.
deci sa inteleg k avand nr topografic ,gradina totusi nu este intabulata
Este posibil. Luati legatura cu cadastristul si vedeti ce s a inatmplat.
4 ani cu siguranta e o durata extraordinar de mare, orice probleme ar fi putut aparea la executarea lucrarii.

In cel mai rau caz (cazuri destul de rare), din diverse motive obiective, s-ar putea bloca executia lucrarii, si in acest caz macar ar trebui sa va anunte ca nu mai este posibila continuarea si nu sa va amane inca, dupa 4 ani.

Terenul este intravilan ? In acest caz chiar nu prea ar fi atat de multe probleme care sa justifice un asemenea termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif expert alina_25 alina_25 Care este in medie tarif un expert pentru expertiza 4 hectare pamant extravilan pentru o iesire din diviziune (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate- intabulare teren crisrian crisrian Vas ruga sa ma indrumati mama mea doreste sa intabule un teren fost loc de casa pe care exista titlu de proprietate in titlu precizinduse suprafata cu nr ... (vezi toată discuția)
Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)