avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate- intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate- intabulare teren

Vas ruga sa ma indrumati mama mea doreste sa intabule un teren fost loc de casa pe care exista titlu de proprietate in titlu precizinduse suprafata cu nr topo extavilan si nr topo intravilan As dori sami spuneti de unde scot dimensiuile cit la drum cit pe partiavind in vedere ca vecinu sa extins jos pe locul de casa la noi raminind ingust locul de casa si larga gradina .
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 12:33, 30 Aprilie 2015
Actiune in instanta, cautati sa va inteegeti cu el, faceti cadastru, identificati terenul...
tcmai asta intrebam cum fac cadastru cum identific de unde iau dimens exacte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema delicata van_allen78 van_allen78 Buna ziua! Care ar ficea mai buna solutie la urmatorul caz: am un teren de 10 ari intravilan, mostenit de la fratele meu care a decedat de 10 ani.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan ContSters253530 ContSters253530 Detin un imobil pe o suprafata de teren intravilan de 2500 mp trecuta in titlu de proprietate,nu am cadastru nu am intabulare,iar vecinu de langa mine ... (vezi toată discuția)
Intabularea unei gradini 18isaw 18isaw Buna seara m-ar interesa si pe mine ,dak ma poate ajuta cineva ,(cea ce am vazut k pe acest forum sunt doar profesionisti) urmatoarele: -ce ... (vezi toată discuția)