avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare garantie buna executie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare garantie buna executie

buna dimineata ...am primit o factura de la furnizor pentru o lucrare ,in care se specifica "cota parte garantie tehnica " cf contract , TVA la incasare . Intrebarea mea este in ce cont sa o inregistrez , avand in vedere ca eu trebuie sa o achit in aceasi zi . Mentionez ca noi suntem subcontractori la lucrarea respectiva ...va multumnesc .

Alte discuții în legătură

Garantii de buna executie negut_dorina negut_dorina buna ziua,am si eu o intrebare sa facut o factura de vanzare pe garantie de buna executie cum o inregistrez? este facuta fara tva si se incaseaza prin banca la ... (vezi toată discuția)
Probleme tva la incasare la utilizarea contului 403 georgiapopa georgiapopa Buna ziua, va retin atentia cu urmatoarea problema. Am achizitionat marfa pt care am emis furnizorului bilete la ordin, care intre timp au fost decontate. In ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate garantie chirie roxana68 roxana68 1.Firma X factureaza catre un client garantie chirie.Garantia din cate stiu eu se factureaza fara tva.Va rog frumos sa ma ajutati cu inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)