avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma

va rog sa-mi spuneti daca s-a reziliat contractul de inchiriere la finante iar la ONRC se va depune etapa I lichidare voluntara peste o saptamana la o firma , proprietarul poate inchiria la o alta firma sediul ca sa-si faca sediu social daca nu este inca indeplinit procedura de dizolvare ( pana apare in Monitorul oficial lichidare firmei , pana se intomeste bilantul de lichidare ect...} care dureaza cam 35-40 de zile. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 11:02, 23 Iulie 2013

Societatea care v a intra in dizolvare isi pastreaza sediul social la adresa respectiva. ,prin urmare, orice alta inregistrare de sediu inseamna de fapt o suprapunere de sedii,afara de situatia in care declarati ca imobilul permite functionarea de sedii sociale in incaperi diferite sau spatii distinct partajabile.
Cei de la finante pot aprecia daca actul de reziliere este nu numai necesar dar si suficient pentru a face dovada faptului ca la locatia respectiva nu se suprapun mai multe sedii sociale.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
Adriana Stanica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)
Clauza radiere sediu social, in contract de inchiriere smith123 smith123 Buna ziua, Inchiriez unei firme un spatiu, in care isi face si sediu social, insa la rezilierea contractului (indiferent de motivul rezilierii, bineinteles ... (vezi toată discuția)
Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)