avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Balcon fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Balcon fara autorizatie

Buna ziua,
As vrea sa cumpar un apartament la parter in sectorul 6, dar are un balcon care nu este trecut in niciun act. Este construit de mai mult de 10 ani, m-ar interesa daca stie cineva cam cat costa si cam cat dureaza "intrarea in legalitate".. Am inteles ca daca este mai vechi de 2 ani nu se mai aplica nicio amenda, dar ca sa stau linistit, cam care ar fi pretul corect? :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:37, 23 Iulie 2013
Legea nr 50/1991 Art. 31

Dreptul de a constata contravenţiile şi de a aplica amenzile prevăzute la art. 26 se prescrie în termen de 2 ani de la data săvârşirii faptei.

intrarea in legalitate consta in realizarea documentatiei de executie legala ,respectiv proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism,proces verbal de receptie ,notarea la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)
Balcon fara autorizatie andreea2223 andreea2223 Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Stau la parter si este construit balcon fara autorizatie de acum vreo 20 de ani. Inainte de a incepr constructia s au ... (vezi toată discuția)
Autorizare balcon construit stefaniamast stefaniamast Buna ziua. Am achizitionat de curand un apartament la parterul unui bloc, care are un balcon construit dar nu exista autorizare. Care sunt pasii pt intrarea ... (vezi toată discuția)