avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizare balcon construit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizare balcon construit

Buna ziua.
Am achizitionat de curand un apartament la parterul unui bloc, care are un balcon construit dar nu exista autorizare.
Care sunt pasii pt intrarea in legalitate a balconului si cum se poate evita amenda pt constructie fara autorizatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:02, 22 Martie 2016
Parcurgeti procedura de realizare proiect tehnic,solicitare autorizatie constructie,certificat de urbanism
Ulterior documentele in copie le notificati la ocpi si le comunicati si la asociatia de proprietari pentru a fi inregistrate in cartea tehnica a imobilului
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cautam sa inchidem balconul apartamentului in care ... Clarify11201 Clarify11201 Buna ziua, Cautam sa inchidem balconul apartamentului in care locuim si ne-ar fi de mare ajutor un sfat. Contextul este urmatorul: - Apartamentul nostru este ... (vezi toată discuția)
Cum iau acordul tuturor coproprietarilor să construiesc un balcon? botezclaudia botezclaudia Vreau să construiesc un balcon de 2 m la parter și am nevoie de acordul tuturor coproprietarilor conform art 658. Trebuie să iau acordul de la tot blocul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de niste sfaturi legate de un balcon ... claudiamrz claudiamrz Buna ziua, As avea nevoie de niste sfaturi legate de un balcon construit in anii \'80, la parter (fara autorizatie ca deh). Am intrebat la primarie care ... (vezi toată discuția)