avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum iau acordul tuturor coproprietarilor să ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum iau acordul tuturor coproprietarilor să construiesc un balcon?

Vreau să construiesc un balcon de 2 m la parter și am nevoie de acordul tuturor coproprietarilor conform art 658. Trebuie să iau acordul de la tot blocul prin hotărârea adunării generale sau doar a celor de la parter sau de pe scară? Ce trebuie să fac apoi sa înscriu bucata de teren in cartea funciara? Care sunt pașii? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: botezclaudia , utilizator 09:09, 29 Decembrie 2018
Este necesar sa obtineti acordul tuturor proprietarilor si al adunarii generale
Intentionati executarea de modificare aspect parte comuna imobil de locuit in comun ,in conditiile in care dv la parter nu beneficiati de balcon,dar de la etajul 1 exista balcon ?
Ulterior contactati birou de arhitectura sau de proiectare realizati proiect tehnic,in baza caruia solicitati la serviciul urbanism autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Dupa finalizarea executiei extinderii,depuneti la asociatia de proprietari,la ocpi si la autoritatea fiscala copii ale documentelor
Deasupra am balcon. De asemenea am și toate avizele. Se pare că nu voi putea să fac acest balcon pe ca nu am Cum sa iau acordul întregului bloc. Mulți stau cu chirie. Nici nu cunosc proprietarii. Mi se pare absurd ca pt 2m sa iau acordul tuturor celor 60 de apartamente. Chiar așa toți sunt proprietari pe cei 2 m?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon Ancaaaaaaa Ancaaaaaaa Buna ziua, Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)
Inchidere loc parcare MarianG31 MarianG31 Buna ziua! Locuiesc intrun ansamblu de locuinte colective. La parter se afla un singur apartament si 8 locuri de parcare pe amprenta blocului cadastrate si ... (vezi toată discuția)