avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 300

Buna ziua,

Am o nedumerire la decl 300 in mai a avut in luna suma negativa de 75 lei de plata din decont precedent 17868 si rest de plata 17793.
De platit sa platit 17868 cei 75 ramand cu minus
Cand depun decont iunie am de plata in luna 19000 iar cei 75 se mai trec in decont sau nu doar cand platesc tin cont de ei ?

Multumesc !
Buna ziua,

Doar la plata tineti cont. Inteleg ca i-ati trecut in declaratia de luna trecuta la
rd.38 Soldul sumei negative a TVA reportate din perioada precedentă pentru care nu s-a solicitat rambursare (rd.42din decontul perioadei fiscale precedente)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva gabi.b gabi.b In balanta de verificare am soldul contului 4423 tva de plata 2400 care provine de la o factura emisa in luna decembrie 2011 si soldul contului tva de ... (vezi toată discuția)
Model cerere corectare decont tva Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un model de cerere corectare decont TVA si care este procedura de corectare a acestor erori(e vorba de niste facturi de ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva ralucaboeriu ralucaboeriu Imi puteti spune daca pot cere rambursare de TVA si sub 5.000 lei? (vezi toată discuția)