avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mostre
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mostre

Buna ziua
O societate nou infiintata cu obiectul de activitate comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comert si internet , si care ofera produse si servicii pentru nunta/botez , are pe stoc produse folosite ca mostre , pentru a fi puse pe site si prezentate clientilor.
Cum se inregistreaza aceste produse?
Cel mai recent răspuns: monicaVna , utilizator 18:42, 23 Iulie 2013
Se inregistreaza ca produse pentru reclama si publicitate ,cheltuiala a firmei
si se foloseste contul 623 analitic.
623=401
4426=401
401=5121 sau 5311,plata facturi.
Problema e ca pentru aceste produse nu exista factura de la furnizor, sunt aduse de cei doi asociati ( unele produse sunt handmade, facute de ei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma? Lili86 Lili86 Cum se inregistreaza in contabilitate o plata efectuata pe baza unei facturi proforme? Dupa ce este confirmata plata furnizorul livreaza impreuna cu produsele ... (vezi toată discuția)
Probleme grave la o sc denisa2011 denisa2011 Buna ziua, Am luat contabilitatea unei sc acum in februarie, problema este ca angajatorul imi aduce absolut toate facturile personale ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu sediu de firma maria_antoneta maria_antoneta [quot]ginerele meu si-a facut o firma la care este actionar unic .sediu firmei este in apartamentul propietate privata ,In aceste conditii poate sa suporte ... (vezi toată discuția)