avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rog cine stie sa ma ajute ..multumesc - obtinere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rog cine stie sa ma ajute ..multumesc - obtinere hotarare definitiva de divort

Am nevoie de hotararea definitiva de divort ...as vrea sa stiu daca un avocat ar putea sa o obtina mai repede decat as face -o eu ,deoarece arhiva e deschisa doar in anumite zile si am nevoie urgent ...multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 21:10, 23 Iulie 2013
Avocatii au acces la dosar tot in timpul programului cu publicul, nu exista program diferit.
draghici cornelia a scris:

Avocatii au acces la dosar tot in timpul programului cu publicul, nu exista program diferit.

Asta stiu ..programul de la arhiva e doar o data pe sapt. As dori sa obtin hotararea mai repede de ziua de 30 cand e program ...si nu stiu daca un avocea poate obtine mai repede ..mi s a spus ca pe 30 trebuie sa depun cererea si sa platesc o taxa si sa obtin ce mi trebuie ...nu se explica prea mult si nu se dau amanunte ...specific ca nu ma pricep
Despre ce instanta este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte - cum fac rost de ele Geo Geo Geo Geo Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am gasit "sertarul" potrivit pentru aceasta intrebare. Deci situatia este urmatoarea: ma aflu intr-o tara araba unde ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat divort ale-2017 ale-2017 Buna Ziua, Am pierdut certificatul de Divort, emis acum 5 ani la starea civila sector 2. Am o copie însă se pare ca am nevoie de original pentru depunerea ... (vezi toată discuția)
Mentionare definitiv si irevocabil misros misros Buna ziua! La sfarsitul lunii aprilie am inaintat o cerere pentru a corecta o eroare materiala (in sentinta de divort a fost gresita numele copilului). Am ... (vezi toată discuția)