avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensia alimentara si alocatia de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensia alimentara si alocatia de stat

am 2 copii care au rezultat dintr-un concubinaj mai intai mi-am luat un singur copil dupa 5 ani mi-am luat si cel de-al doilea copil problema este ca baiatul cel mare de 4 ani nu a mai primit alocatia de stat cand mergeam ma trimiteau dintr-nu loc in altul cand m-am decis am aflat ca banii sunt iutr-un cot inchis pe numele lui doresc sa primeasca copilul cel mare alocatia de stat din urma si pensia alimentara el mai are 3 copii care sunt in centru de plasament mi-a spus ca lucreaza dar nu gasesc pe internet acea firma de pavaje as dori daca ma puteti informa ce trebuie sa fac fara sa apelez la un avocat .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:00, 23 Iulie 2013
Nu am înțeles nimic din ce spuneți, vă rog să reveniți să să prezentați mai clar situația dvs.

PS: Nu se prea pate deschide un cont de debit pe numele minorului, cu atat mai putin de catre altcineva decat parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am o cunoștință care a divorțat și acum are de plătit ... GreatC GreatC Salut, Am o cunoștință care a divorțat și acum are de plătit pensie alimentară după un copil, ea în momentul de față neavând niciun venit ... (vezi toată discuția)
Luare plasament neculai88 neculai88 pensie alimentara copii Familia N are 3 copii (2 fete + 1 baiat). Familia C are 3 copii (nu stiu sigur). Fata cea mare din familia N si baiatul din familia ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Dahrma Dahrma Cate este salariul unui asistent maternal?Se primeste in functie de copiii luat in grija? Multumesc (vezi toată discuția)