avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Garantie mobiliara neinscrisa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Garantie mobiliara neinscrisa

Buna ziua.
Un contract de garantie mobiliara incheiat inainte de deschiderea procedurii de insolventa, dar inscris in Arhiva Electronica dupa data deschiderii procedurii de insolventa poate constitui temei pentru a solicita inscrierea pe tabelul creditorilor cu o creanta garantata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:27, 25 Iulie 2013
Daca la data cererii de inscriere la masa credala si la verificarea pe care lichidatorul o face cu privire la creanta solicitata prin cerere garantia era incrisa atunci este vorba de o creanta garantata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)