avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumparat de la Directia finante publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumparat de la Directia finante publice

Buna ziua,

Am o situatie si nu stiu cum sa ma descurc. Am cumparat un apartamant de la Finante prin licitatie. In urma solicitarii Certificatului de Urbanism referitor de schimbarea destinatiei de folosire a imobilului, ne-a fost respinsa cererea, pe motiv ca s-a construit un balcon fara sa fie trecut in cartea funciara si ca nu are forme legale. Noi cand am cumparat aparatamentul, ni s-a spus ca totul este in regula. Acum, cei de la primarie ne resping memoriu pe motiv ca trebuia facuta cerea in 2009........
Ce putem face in situatia asta??????

Alte discuții în legătură

Apartament prin licitatie mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am o situatie si nu stiu cum sa ma descurc. Am cumparat un apartamant de la Finante prin licitatie. In urma solicitarii Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui imobil? CAMGZN CAMGZN [b]Buna ziua[/b]. [b]CE TREBUIE FACUT[/b] pentru a schimba destinatia unui imobil care acum figureaza la fisc ca <spatiu comercial> pentru care ni s-a ... (vezi toată discuția)
Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)