Buna ziua
In urma cu aproximativ 2 ani am fost ajutat cu o suma considerabila de catre o ruda a sotiei, ulterior divortand. Inainte de divort am comunicat sotiei ca pot sa-i virez suma de 1000 ron pana la acoperirea datoriei lucru neacceptat in acel moment. In momentul de fata sunt presat de catre creditoare prin toate mijloacele sa achit datoria.
Din pacate in momentul de fata sun in imposibilitatea de a plati integral datoria si nici suma de 1000 de ron/luna nu mai este disponibila.
Mentionez ca recunosc aceasta datorie si as dori sa ma achit de ea.
Care ar fi actiunile pe care crediorul ar putea sa le intreprinda impotriva mea?
Actiune ptr obtinerea hotararii judecatoresti, pe care, ulterior s a o puna in executare silita.
Avand in vedere recunoasterea de catre dv a imprumutului si a sumei, ar fi foarte usor de obtinut.
Inante de a se adresa instantei de judecata, incercati solutionarea amiabila.
Puteti intocmi un inscris sub semnatura privata , in care recunoasteti suma imprumutata si stabiliti ca ea sa fie platita in transe,pana l achitarea integrala a imprumutului.
Imprumut
Petunia
buna ziua! acum 2 ani, i-am dat cu imprumut cumnatului 10.000 de lei, fara chitanta ca era in familie. sora mea a divortat, cumnatul-fost si acum promite ca ... (vezi toată discuția)